Zeurende pijn in knie, stel ik me aan?

Elke dag weer die zeurende pijn in je knie. Het beïnvloedt je leven en je voelt je schuldig naar je gezin. Ben ik misschien een aansteller? Je probeert je man duidelijk te maken wat je elke dag voelt, niet alleen de pijn maar ook de energie die het je kost. Je voelt je onbegrepen en alleen.

Foto_natuurOmgeving

Knieartrose treft niet alleen jou, maar ook je kinderen en man. Je bent minder vrolijk en beweegt veel minder omdat je elke dag pijn hebt. Je slaapt er slecht door en je hebt een kort lontje. Afspreken met vrienden doe je liever niet meer. Knieartrose geeft zo veel pijn dat je daardoor in een isolement kan komen. Probeer dit voor te zijn, praat er met een vriend of vriendin over en zoek hulp. Er zijn allerlei behandelingen: van een operatie of fysiotherapie tot het dragen van een brace.

Probeer een actieve, positieve houding aan te nemen en voorkom dat je jezelf een slachtoffer voelt. Onderzoek wat bij jou past en probeer dit stapje voor stapje aan te pakken. Een frisse wandeling doet vaak ook goed, rustig wandelen in je eigen tempo. En er zijn nog meer sporten die je gerust kunt doen met knieartrose.

Een paar tips:

 • Kijk eens op YouTube onder knieartrose, je vindt allerlei informatieve filmpjes, wie weet helpt het je.
 • Kijk hier voor de verschillende behandelingen van knieartrose.
 • Maak een afspraak bij je huisarts voor meer informatie over de behandelingen.
 • Bespreek het met je vrienden.

Herken je je in het bovenstaande verhaal en wil je ook jouw verhaal met ons delen, mail het dan naar info@knieartroseonline.nl.
 

 

Een gedachte over “Zeurende pijn in knie, stel ik me aan?

 • 11 februari 2017 om 18:50
  Permalink

  Nadat knieartrose bij mij werd gediagnotiseerd, ben ik meteen weer met gluscosamine begonnen. Dit om een operatie uit te stellen. Voor mijn heupoperatie n.a.v. artrose, slikte ik ook glucosamine en dat hielp ook enorm. Dit is hier nog geen geregistreerd medicijn, maar in de USA wel. Dus ik zweer daar bij.

   
  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *