Unieke workshop ‘Echt jezelf kunnen zijn’

Wil je weten hoe je toch gelukkig kunt zijn ondanks de artrose en de lichamelijke pijn daarvan?  Wil je meer uit je leven halen? Wil je weer gelukkig kunnen zijn met jezelf?

Dan is de workshop ‘Echt jezelf kunnen zijn’ helemaal wat voor jou! Samen met BeTrue Coaching & Mindfulness biedt knieartroseonline.nl deze unieke workshop aan voor al haar volgers.

Waarom mindfulness?

Te vaak zijn we van onszelf verwijderd geraakt. We leven op de automatische piloot en zitten vast in bepaalde patronen, waar we maar al te graag uit zouden willen komen. We weten vaak precies wat we zouden willen veranderen, maar toch lukt dat niet. Hoe komt dat toch? In ons leven krijgen we met verschillende ervaringen te maken. Sommige van deze ervaringen hebben ons op emotioneel vlak geraakt, waardoor het een impact op onze eigenwaarde heeft gehad. We zijn geschrokken van de ervaringen die ons hebben geraakt en van onze eigen onzekerheid. Mindfulness leert je jezelf vanuit een liefdevolle manier te accepteren zoals je nu bent.

Wat je leert tijdens de workshop

  • Hoe je door mindfulness kunt leren omgaan met de (artrose) pijn.
  • Je gaat een patroon van jezelf uitwerken en krijgt tips en handvatten hoe deze te doorbreken.
  • Transformeren van negatieve gedachtes.
  • Hoe je weer echt jezelf kunt zijn (en niet alleen maar bezig met je ziekte).
  • Wat mindfulness is en wat het voor je kan betekenen.
  • Hoe je meer grip op jezelf kunt krijgen en het beste uit jezelf kunt halen.
  • Je leert wat mindfulness oefeningen toe te passen.

Datum en locatie

De workshop vindt plaats op woensdag 21 juni 2017 van 13.00-15.00 uur in Utrecht. Locatie is Het Coach Huis aan de Proostwetering nummer 18a in Utrecht. Deze centraal gelegen locatie is snel bereikbaar via de A2 of het spoor. Er zijn gratis parkeerfaciliteiten recht voor de deur.

Kosten

Volgers van knieartroseonline.nl betalen maar 25 euro (inclusief btw) voor het volgen van deze workshop. Koffie, thee en een eigen werkboek zijn inbegrepen.

Meer informatie?

Twijfel je eraan of dit voor jou de juiste workshop is? Of heb je een andere vraag over de workshop? Mail dan naar Liana Verberg van BeTrue: liana@betrue.nu

Aanmelden

Gun jezelf deze unieke kans en meld je aan voor de workshop via liana@betrue.nu Mail je naam, e-mailadres en telefoonnummer onder vermelding van knieartroseonline.nl. Heel graag tot juni!

Zonnige groeten,

Nadja (knieartroseonline.nl) & Liana (BeTrue)

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *