8 gedachten over “Mag jouw omgeving zien dat je knieartrose hebt?

  • Bernarda

    Goedendag ,

    Ik draag al 3 jaar een zware kniebrace en voegd erg veel toe…
    Wat de buitenwereld zal en moet denken van mijn kniebrace maakt mij niks uit !!!!
    Deze voegd erg veel toe aan mijn leven met zwaar poly/artrose in alle gewrichten .. en ik draag deze OVER DE KLEDING …
    Lieve groetjes Bernarda

     
    Beantwoorden
    • beheerder knieartroseonline.nl

      Dankjewel voor je reactie, Bernarda! Het belangrijkste is inderdaad dat de brace helpt en je leven makkelijker maakt! Kan je verder goed voor uit of moet je alsnog sommige dingen laten? Groetjes Yvet

       
      Beantwoorden
  • Danielle Dreessen

    Ik draag ook al jaren een kniebrace, maar merk wel steeds vaker dat mensen opmerkingen maken of naar je kijken alsof je een ziekte hebt.
    Vorige week zij iemand tegen me dat ik me niet moest aanstellen dat het meevalt sorry na 6 operaties en weer een op komst viel me dat ff zwaar was er door geraakt.
    Ik hoop echt dat ik na mijn 7de operatie aan mijn knie eindelijk weer wat mobieler door het leven kan en de kniebrace aan de kapstok kan hangen.
    Daniëlle

     
    Beantwoorden
  • Heb het aan beide knieën waarbij mijn rechterknie schijf is verwijderd en ik daar nu lange been beugel draag en in ♿ zit mijn linker knie willee ze niet opereren ze durven het niet aan daar ik nu dagelijks met pijn leef heb niet alleen knie atrose maar ook in nek handen.

     
    Beantwoorden
    • beheerder knieartroseonline.nl

      Wat vervelend om te horen, Alie! Dankjewel voor het delen van je verhaal! Groetjes Yvet

       
      Beantwoorden
  • K.W. Vrijdaal

    Ze mogen het van mij zien. Heb geruime tijd met krukken gelopen en nu net 3 weken geleden geopereerd. Als mensen zien dat er ‘iets’ is accepteren ze het gemakkelijker dat je bepaalde dingen niet (meer) kunt. Ik ben ook van mening dat ik me er niet voor hoef te schamen. Zit nu midden in de herstelperiode en die valt nog niet echt mee maar ik ga voor winst! Zonder pijn!

     
    Beantwoorden
    • beheerder knieartroseonline.nl

      Bedankt voor je reactie K.W.! Wat goed om te horen dat u er zo mee om gaat; het is zeker iets waarvoor je jezelf niet hoeft te schamen! Heel veel succes met de herstelperiode en hopelijk is de pijn verleden tijd! Groetjes Yvet

       
      Beantwoorden
  • Op de foto is mijn brace zichtbaar, maar ik draag ze (ik heb er 2) ook onder een broek. Het ligt er maar net aan of het past of niet? Onder een rok zou ik ze niet zo snel dragen, maar dat komt omdat ik toch vastzit aan platte sportschoenen. Ik ben al zo klein en platte schoenen onder een rok maken me niet groter…

     
    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.