Het jaar 2017!

2017 is nog niet helemaal voorbij, maar wij kijken terug op een mooi jaar! Een jaar waarin het platform Knieartroseonline.nl gelanceerd werd en we de eerste Informatiebijeenkomst Knieklachten organiseerden. Maar bovenal een jaar waarin jullie veel ervaringen met elkaar deelden in de hoop om de pijn van knieartrose draaglijker te maken. Wij vinden het bijzonder dat wij daar deel van mogen uitmaken en willen jullie daarvoor bedanken!

De afgelopen maanden klikten jullie enthousiast door onze site. En omdat december hét moment is voor lijstjes kunnen ook wij er niet onderuit… Daarom vind je hieronder de drie best gelezen blogs van 2017.


1. Heb je vocht in je knie?

Veel mensen met artrose hebben regelmatig last van vocht in hun knie. Waar komt het vandaan en wat kun je er aan doen? Lees het hier.


2. Heb ik eigenlijk knieartrose?

Je hebt een vermoeden dat je knieartrose hebt. Je hebt al regelmatig gezocht op Google en je denkt erover je huisarts te bezoeken met je (pijn)klachten. We geven je hier graag meer informatie zodat je goed voorbereid naar je huisarts kunt.


3. Heup- en knieartrose vanaf 2018 in de basisverzekering

Goed nieuws: patiënten met artrose aan het heup- of kniegewricht krijgen vanaf 1 januari 2018 de eerste twaalf behandelingen met oefentherapie vergoed. Lees hier meer over de veranderingen in de basisverzekering.

Wij hebben zin in het nieuwe jaar en hopen in 2018 weer naar jullie ervaringen en behoeften te mogen luisteren! Welk onderwerp is nog niet (voldoende) aan bod gekomen in 2017? En aan welke informatie heb je het afgelopen jaar juist veel gehad? We horen het graag!

Tot slot wensen we je een warm en liefdevol 2018. Tot volgend jaar!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *