9 gedachten over “De 3D zaagmal methode

 • kom ık ook ın aanmerk ık ben 55 ık hep elkdag pyn my knıe ın bede ıs zwaar slytacı kan ık ıok by u teregt

   
  Beantwoorden
 • ik heb ook een vorm van atrose in mijn rechter knie door een traktor ongeluk op mijn 12de jaar, de groeischijf is toen gebroken geweest waardoor mijn bovenbeen niet meer wou meegroeien.de knie heeft oon behoorlijke opsotemieter gehad dat ik er nu nog steeds last van heb, uit eerder gemaakte foto’s blijkt dat de binnenkant van het kraakbeen bijna weg i, zou ik dan ook voor zo’n operatie in aanmerking komen? en kunnen ze deze ook in Zwolle uitvoeren?
  Met vriendelijke groet,
  Ed

   
  Beantwoorden
  • beheerder knieartroseonline.nl

   Beste Ed,

   Vervelend om te horen van je klachten!
   Op basis van deze informatie (kraakbeen bijna weg) zou ik zeggen dat je in aanmerking komt voor een operatie, maar dat is van een aantal factoren meer afhankelijk. Om dit te bepalen kan ik je het beste aanraden om je orthopeed te bezoeken en hij kan dit verder onderzoeken.
   De 3D zaagmal techniek wordt nog niet in alle ziekenhuizen uitgevoerd. In ieder geval in Zaandam, maar verder durf ik hier geen uitspraken over te doen. Vraag dit vooral ook na bij je orthopedisch chirurg en hij kan je eventueel ook doorverwijzen.

   Veel succes gewenst!

   Groetjes Yvet

    
   Beantwoorden
 • Carla van staveren

  Ik heb een 3 D print knie ( ideaal ) kan het iedereen aanbevelen , voelt als je eigen knie , en niet van er zit iets in

   
  Beantwoorden
 • Pingback: Signature of 3D zaagmal methode? | KNIEARTROSE

 • J.Windhouwer

  Graag een reactie
  Is er verschil tussen de knie prothese die het ZMC gebruikt en de 3 d prothese die de fa Conformis adviseert?

   
  Beantwoorden
 • Ik 82 jaar en vrouw, Al vele jaren last van beide knieën. Kom ik als ziekenfonds patient ook in
  aanmerking voor een 3d knie en zo niet wat kost dan ‘n knie?
  Met dank voor uw antwoord

   
  Beantwoorden
 • ine van der velde

  Ik ben ook erg benieuwd naar het verschil tussen een Biomet prothese en Conformis en naar het percentage dat klachten houdt of bij wie het niet goed gaat (afstoting, infectie, enz)

  Kunt u mij helpen?
  Ine

   
  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.