12 gedachten over “Wat is een halve knieprothese?

  • Sjannie Swarts

    Ik heb 2 Jr. geleden n hele nieuwe knie gekregen in Mill met bloed zweet en veel tranen geoefend op de home -trainer maar kon weer fietsen en niks geen lage instap of E -bike op m n eigen fietske t wordt nooit meer zoals t is geweest maar ik kan er goed mee omgaan ben van die gemene pijn af en de kleine “pijntjes” neem ik op de koop toe aangezien ik ook reuma – artritis heb zat ook in de knie ik zei tegen de chirurg toen we de foto’s van de MRI bekeken IK ZIE NIKS dat kan ook niet mevrouw je kijkt r dwars doorheen! Was helemaal “weg” van de artritis.

     
    Beantwoorden
    • beheerder knieartroseonline.nl

      Hi Sjannie, Bedankt voor het delen van je verhaal. Fijn om te horen dat je ondanks alles weer op je eigen fiets kunt fietsen. Heb je toevallig nog tips voor mensen die met vergelijkbare problemen kampen?Groetjes, Eytan

       
      Beantwoorden
  • Anneke minnaar-stolk

    Ik heb sinds oktober 2014, een halve, maar ik noem het niet mijn kunstknie, maar mijn kutknie, ik kan niet zeggen dat ik spijt heb, want daarvoor was het ook niets, maar het is verre van wat ik ervan verwacht had, ik heb echt dag en nacht pijn ook als ik in de stoel zit brand het, ik ben van een levenslustige 50er veranderd in een zeurderige 60er, alles kost moeite als je altijd pijn hebt, ik hab niet verwacht dat ik zo zou worden, diverse keren naar laten kijken, zelfs naar een pijnpolie, maar dan zeggen ze je gewoon pech gehad, nou dat is het laatste wat je wilt horen….

     
    Beantwoorden
    • beheerder knieartroseonline.nl

      Hi Anneke, Heel vervelend om te horen dat je zelfs na je operatie nog zo veel pijn hebt. Ik hoop dat iemand jouw verhaal leest en je een gouden tip kan geven, die je situatie wat verbetert.

      Daarnaast kan het interessant zijn om op onze pagina https://knieartroseonline.nl/behandelingen/ te kijken. Hier hebben wij een aantal alternatieve behandelmethodes beschreven die je misschien kunnen helpen.

      In ieder geval heel veel sterkte gewenst. Groetjes Eytan

       
      Beantwoorden
    • Linda bollen

      Heb ook een halve knieprothese van 5 april 2019. Heb veel meer pijn dan ervoor. Heb echt spijt dat ik het heb laten doen.

       
      Beantwoorden
    • Ik heb ook een halve knie prothese laten zetten heb beide knieen versleten ik ben na de operatie weer aan het werk gegaan dit ging steeds slechter en kreeg weer veel pijn .tijdens het traplopen is het net of er iets niet goed zit .Ik kan absoluut niet meer zeggen dat ik tevreden ben .Ben nu een jaar verder en weet niet meer hoe verder .Ik ben terug geweest en moet nu voor een ct scan op de foto lijkt alles goed maar zo voelt het niet.

       
      Beantwoorden
  • Simone Talens

    Sinds 3 maanden heb ik een hkp buitenzijde techterknie. Maar 2 maanden na plaatsing kreeg ik pijn aan de binnenkant en onderkantvan mijn knieschijf. Deze pijn is nu zodanig dat ik niet normaal kan lopen en nog belangrijker belemmert mijn voortgang. Volgens arts een onsteking en de fysiotherapeut geeft aan dat hij het niet snapt maar medekomt dat mijn bovenbeenspieren kort zijn. Wat altijd is geweest.

     
    Beantwoorden
    • beheerder knieartroseonline.nl

      Wat vervelend, Simone!
      Hopelijk vinden je arts en fysio snel de oorzaak, zodat je weer vooruit kan.

      Veel succes gewenst!

      Groetjes Yvet

       
      Beantwoorden
  • Marjan Konijn-Tromp

    mij is verteld door orthopeet dat ik een have nieuwe knie nodig heb. heb al diverse malen een injectie gekregen met een langdurige ontstekingsremmer. de laatste was in dec 2018. nu weer veel last van uitstralingspijn. de slijtage zit aan de binnenkant van mijn r. knie. de uitstralingspijn aan de rechter kant van mijn knie tot aan de enkel. ik ben 60 jaar. Ik wil eigenlijk nog geen operatie,ben zelfstandige en kan me het nog niet permiteren. Heeft iemand een ander idee?

     
    Beantwoorden
  • beheerder knieartroseonline.nl

    Hi Marjan,

    Wat vervelend om te horen en zeker een lastige keuze voor een operatie!
    Heb je al eens nagedacht over een kniebrace?
    Misschien kan die je door de extra steun van de pijn afhelpen.

    Veel succes gewenst!

    Groetjes Yvet

     
    Beantwoorden
  • goede morgen,

    sinds april 2017 een halve knieprotese,het begin was pittig maar inmiddels heel blij met mijn knie hiervoor kon ik niks en nu weer actief op alle vlakken,ik zou ook graag willen weten of ik met deze knie oefeningen op de power plate kan doen?

    hoop dat iemand mij hiermee verder kan helpen,

    groet Lizette

     
    Beantwoorden
    • beheerder knieartroseonline.nl

      Beste Lizette,

      Ik zou je adviseren om dit te bespreken met je fysiotherapeut of orthopedisch chirurg. Aangezien zij ook een fysieke inspectie van je knie kunnen doen, weten zij het beste wat mogelijk is voor jou.
      Veel succes gewenst!

       
      Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.