Achtergrondinformatie

 

Programma Informatiebijeenkomst Knieklachten (toegang is gratis)

Dagelijks maak je een ommetje met je hond, maar al een tijdje heb je last van pijn aan je knie. In de afgelopen weken lijkt de pijn steeds erger te worden en ook lijkt er vocht zich op te hopen in je knie. Waar je eerst makkelijk een uurtje lekker ging wandelen met je hond, heb je nu binnen 10 minuten al last met lopen. Het lopen op een losse ondergrond zoals zand en gras is al helemaal niet te doen! Met eventjes je rust pakken en te gaan zitten, lijkt de pijn te verdwijnen maar wanneer je dan weer verder loopt, voelt de knie stijf aan en keert de pijn weer terug. Deze stijfheid ondervindt je ook in de ochtend bij het opstaan.

Knieklachten kunnen in het dagelijks leven erg vervelend zijn. Opstaan, traplopen, boodschappen doen en wandelen: met knieartrose wordt het allemaal een stuk lastiger. Tijdens de gratis Informatiebijeenkomst Knieklachten vertelt een team van experts je alles over dit vervelende probleem.

 

Programma 

19.00 – 19.15 uur           Opening
19.15 – 19.30 uur           Wat is knieartrose?
19.30 – 20.00 uur           Fysiotherapeut aan het woord
20.00 – 20.30 uur           Orthopedisch chirurg aan het woord
20.30 – 20.45 uur           Pauze
20.45 – 21.15 uur           Instrumentmaker aan het woord
21.15 – 21.30 uur           Vragen

Aanmelden is gratis en mogelijk via deze pagina

 

De gratis Informatiebijeenkomst Knieklachten wordt georganiseerd door Knieartroseonline.nl in samenwerking met Ottobock en Livit.