Sprekers Informatiebijeenkomst Knieklachten

Graag stellen we je voor aan onze sprekers op onze informatiebijeenkomst Knieklachten!

Ben verzekerd van een stoel en meld je aan!

 

4 oktober in Den Haag

Fysiotherapeut – Tijn van der Horst

Tijn werkt vanaf 2016 bij Fysioplein en heeft fysiotherapie gestudeerd aan de Hogeschool van Rotterdam. Bij Fysioplein houdt Tijn zich vooral bezig met revalidatie en door de samenwerking met Orthopedium heeft hij zich gespecialiseerd in knie- en schouderklachten.

 

Orthopedisch chirurg – Kars Valkering

Kars Valkering werkt als orthopedisch chirurg bij Orthopedium en heeft 20 jaar ervaring op gebied van orthopedie, waarbij hij zich door trainingen gespecialiseerd heeft in de behandeling van knieklachten. In samenwerking met de Universiteit van Amsterdam doet hij onderzoek om de totale knieprothese (´nieuwe knie´) te verbeteren.

 

Instrumentmaker/Orthopedisch adviseur – Carolien Bierman

Carolien is orthopedisch adviseur bij Livit Orthopedie en werkt sinds 2013 bij Livit Orthopedie. Ze heeft bewegingstechnologie gestudeerd en is daardoor erg geïnteresseerd in de beweging van het menselijk lichaam en het oplossen van problemen met als doel: Samen met de klant een oplossing zoeken om weer mobiel te worden, zodat ze weer kunnen genieten van het leven! Tijdens deze informatiebijeenkomst deelt Carolien haar kennis op gebied van knieartrose en hulpmiddelen met je!

 

11 oktober in Maastricht

(meer informatie over de specialisten tijdens deze avond volgt nog)