3 gedachten over “Mo vertelt: winkelen (blog 3)

 • Ik heb net 2 nieuwe knieen. 1 in aug 2015 en 1 in dec 2015, in de st Maartenskliniek in nijmgen laten doen. Ik ken jouw verhaal maar al te goed. Alles probeerde ik via de webwinkels te bestellen en mijn honden liet ik met de auto uit. Buiten het dorp. Ik werkte ook nog als gastouder en nam altijd de wagen mee, ook al konden de kleintjes het best wel lopen.
  Nu heb ik nieuwe knieen en zit die pijn nog zo in mijn hoofd dat ik alles moet beredeneren. Wat kan ik wel en zie je wel dat je het kunt. De knieen zijn super gelukt, maar het bekken is er nog niet zo mee eens.Pijntjes komen en gaan. Ik heb op een gegeven moment een invalidekaart aangevraagd. Wel een tijdelijke maar het gaf meer mogelijkheden en ik zocht de winkels erop uit.Een nieuwe knie krijgen is een feestje, als je zo lang pijn hebt, je bent meteen je pijn kwijt in dat been. Inmiddels werk ik weer als gastouder en gaat het een stuk beter met me!! Succes!

   
  Beantwoorden
  • Hallo Karin, wat goed om te lezen dat jouw nieuw knieën je leven zo positief hebben veranderd! Je bekken zal misschien moeten wennen aan de nieuwe stand? Ik heb nu twee Agilium Freesteps, ik schrijf nog vanuit het “verleden”, juist om alle ongemakkelijk wat duidelijker te maken. We staan niet alleen en artrose is zo vervelend en pijnlijk, dat het echt wel wat meer onder de aandacht mag komen.
   Ik ben echt heel erg blij voor jou en zeker dat je je werk als gastouder ook weer opgepakt hebt.
   Dank je wel voor je leuke reactie en ik zou zeggen: blijf op de goede weg!

   groetjes Mo

    
   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.