Proclaimer

Wij vinden het belangrijk dat je weet wat je van ons kan verwachten. Daarom vind je op onze site www.knieatroseonline.nl geen disclaimer maar een proclaimer. Wij staan immers achter de informatie op deze site en dragen er zorg voor om de inhoud van onze site actueel en juist te houden.

Kom je iets tegen wat niet klopt?

Dat is vervelend! We waarderen het als je ons hiervan op de hoogte stelt. Dat kan door contact met ons op te nemen via info@knieartroseonline.nl. Alvast bedankt!

Ben je het ergens niet mee eens?

Ook dat kan gebeuren. We staan zeker open voor je mening en argumenten. Natuurlijk weten wij ook niet alles en leren we graag bij. Zeker van ervaringsdeskundigen! Laat het ons daarom weten via info@knieartroseonline.nl. Ook kan je direct reageren op het betreffende bericht of artikel. We willen je daarbij wel verzoeken om daarbij anderen altijd te behandelen zoals je zelf behandeld wenst te worden.

Wanneer ontvang je een reactie?

Wanneer je contact met ons opneemt, om wat voor reden ook, doen wij ons best om je zo snel mogelijk een reactie te sturen. Ons streven is om op werkdagen binnen 24 uur te reageren.