FAQ

Veelgestelde vragen:

1.Waarom wordt er alleen geschreven over knieartrose en niet over artrose?
Er zijn in Nederland ongeveer 1,2 miljoen mensen met artrose. Knieartrose komt het vaakst voor met 594.000 mensen, gevolgd door heupartrose met 359.000 mensen. We kozen voor knieartrose omdat dit de grootste groep is. Er was nog geen website voor knieartrose patiënten met volledige en betrouwbare informatie.

2.Hoe kom ik in contact met knieartroseonline.nl?
Stuur een mailtje naar info@knieartroseonline.nl.

3.Van wie is knieartroseonline.nl?
Knieartroseonline.nl is een initiatief van Ottobock Benelux B.V. We weten hoe belangrijk het is om vrij te kunnen bewegen zonder pijn. We begrijpen met welke pijn en dagelijkse worstelingen je te maken hebt. Dat knieartrose je beperkt in je levensvrijheid en dat je misschien wel pijnstilling gebruikt waar je graag vanaf wilt. Ons doel is je volledig en betrouwbaar te informeren over knieartrose. En om vrouwen met knieartrose met elkaar te verbinden. Wij willen jou en andere vrouwen helpen pijnvrij te bewegen om zo weer volop te genieten van het leven. Voor knieartroseonline.nl werken een redactie en onafhankelijke bloggers.

4.Kan ik adverteren op knieartroseonline.nl?
Dat kan! Stuur een e-mail naar info@knieartroseonline.nl en wij nemen snel contact met je op.

5.Ik heb een product gezien dat ik graag wil bestellen, waar kan dat?
Heb je iets gezien waar je interesse in hebt of waar je meer informatie over wenst?  We adviseren je dit te Googlen. Mocht je niet kunnen vinden wat je zoekt, mail dan naar info@knieartroseonline.nl. Dan helpen we je verder.