Informatiebijeenkomst Knieklachten op 16 januari 2020 in Weert!

Knieklachten & knieartrose

Dagelijks maak je een heerlijke, lange wandeling met je hond, maar al een tijdje merk je dat dit niet meer zo makkelijk gaat door pijn aan je knie. In de afgelopen weken lijkt de pijn steeds erger te worden en lijkt er vocht zich op te hopen in je knie. Eerst gingen jij en je trouwe viervoeter er heerlijk een uur met zijn tweetjes op uit, maar nu heb je binnen 10 minuten al pijn van het lopen. Heerlijk met zijn tweetjes de bossen in gaan, doe je liever ook niet meer want lopen op een losse ondergrond zoals zand en gras is al helemaal niet te doen! Met eventjes rusten op een bankje, lijkt de pijn te verdwijnen maar wanneer je dan weer verder loopt, voelt de knie stijf aan en keert de pijn weer terug. Je merkt op steeds meer momenten dat je last hebt van je knie, zoals bij het opstaan, boodschappen doen en ook trap lopen doet pijn.

 

Informatiebijeenkomst in Weert

Kniepijn is erg vervelend en kan je leven behoorlijk beïnvloeden. Zijn bovenstaande klachten herkenbaar? Dan heb je waarschijnlijk last van knieartrose. Maar wat is eigenlijk de oorzaak van knieartrose? En op welke manieren kunnen deze klachten behandeld worden? Ben je op zoek naar antwoorden op deze vragen, kom dan naar de gratis informatiebijeenkomst Knieklachten. Deze gratis informatieavond wordt georganiseerd voor iedereen die pijn heeft aan de knie, het vermoeden heeft van knieartrose of die net de diagnose knieartrose heeft gekregen. Tijdens deze avond ontvang je informatie van verschillende experts op gebied van knieartrose en ook is er de mogelijkheid om al je vragen te stellen! Aanwezige experts tijdens deze avond zijn een fysiotherapeut, een orthopedisch chirurg en een instrumentmaker.

Na het succes van deze informatieavond in de afgelopen jaren organiseren we de volgende informatiebijeenkomst op 16 januari 2020 in het zuiden van het land in samenwerking met Gruijthuijsen Fysiotherapie, SJG Weert, Livit Orthopedie en Ottobock.

 

Meer informatie over de bijeenkomst

  • Datum: 16 januari 2020
  • Tijd: 19.00 uur – 21.30 uur (inloop mogelijk vanaf 18.30 uur)
  • Locatie: Fysiotherapie Gruijthuijsen, Patronaatsplein 7, 6001 GX Weert
  • Onderwerp: Alles over de diagnose & behandelmogelijkheden van knieartrose
  • Programma: Operatie, behandelingen en rol van de Orthopeed – Fysiotherapie voor en na een operatie – Hulpmiddelen en de instrumentenmaker
  • Sprekers: Joost den Teuling (Orthopedisch chirurg – SJG Weert), Mathijs Gruijthuijsen (Fysiotherapeut – Gruijthuijsen Fysiotherapie), Dirk de Visser (Orthopedisch instrumentenmaker – Livit Orthopedie) en Richard Zwart (Knieartroseonline.nl)
  • Kosten: Gratis

Meld jezelf aan!

Wil je jezelf aanmelden voor de gratis informatieavonden Knieklachten: alles over de diagnose en behandelmogelijkheden. Dit is mogelijk via onze aanmeldpagina.

 

We zien je graag op 16 januari a.s. tijdens onze informatiebijeenkomst!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *