Acceptatie

Acceptatie

Het accepteren van pijn zou een positieve invloed hebben op de manier waarop je pijn beleeft. Het hebben van knieartrose is niet makkelijk en ingrijpend. Maar accepteren hoe doe je dat nu? Stel ik me aan? Of wat doet knieartrose met je? Dit zijn wellicht vragen die in je hoofd spelen. We delen enkele tips om hiermee om te gaan en knieartrose te accepteren.

Knieartrose kan een grote impact hebben op je lichaam, sociale leven en emoties. Je moet een nieuwe routine vinden en je gevoel van eigenwaarde wordt op de proef gesteld. We hebben 4 tips op een rij gezet om je gevoel van eigenwaarde te vergroten!

Pijn is een signaal van je lichaam om aan te geven dat er iets mis is. Pijn is een veel voorkomend probleem. Lees meer over de behandeling, beleving en acceptatie van pijn.

Elke dag weer die pijn in je knie. Het beïnvloedt je leven en je voelt je misschien een aansteller. Het treft niet alleen jou, maar ook je omgeving. We geven je enkele tips!

Het is natuurlijk heel vervelend om te horen dat je knieartrose hebt, helaas nog altijd een chronische aandoening. Er kan veel veranderen voor jou en de mensen om je heen wanneer je artrose hebt. Hoe ga je daar nou mee om?

Wil je weten hoe je toch gelukkig kunt zijn ondanks de artrose en de lichamelijke pijn daarvan?  Wil je meer uit je leven halen? Wellicht is de workshop ‘Echt jezelf kunnen zijn’ dan wat voor jou!

Het ervaren van pijn is subjectief en is voor ieder persoon anders, ondanks dat ze misschien dezelfde fysieke klachten hebben. Lees meer over factoren die ook van invloed zijn op de pijn bij knieartrose!