3 gedachten over “Wat heeft invloed op de pijn bij knieartrose?

 • Goedendag, is het mogelijk dat een orthopeed artrose over het hoofd ziet?? Dat vraag ik me af omdat ik veel pijn heb aan mijn knie. Ben al verschillende malen geopereerd hier aan. Maar ben bang dat het eigenlijk “gewoon artrose” was i.p.v. nieuwe knie, nieuwe knieschijf. En dat ik daar door steeds verder ben af gezakt in mijn gezondheid. Dit vind ik jammer. Maar kan het helaas niet meer terug draaien. Terug kijken al helemaal niet. Maar hier was ik dus erg benieuwd naar. En wacht uw antwoord dan ook af. Mvg, Karin

   
  Beantwoorden
  • beheerder knieartroseonline.nl

   Beste Karin,

   Dankjewel voor je bericht!
   Vervelend om te horen van je knieklachten en dat de nieuwe knie en knieschijf geen oplossing zijn geweest voor je klachten. Vaak wordt er een nieuwe knie en nieuwe knieschijf geplaatst vanwege de klachten van artrose, dus dan zou het niet logisch zijn dat de orthopeed de artrose over het hoofd gezien heeft.
   Mag ik vragen wat de reden is geweest, dat je een nieuwe knie en knieschijf hebt gekregen?

   Veel succes en hopelijk wordt de pijn minder!

   Groetjes Yvet

    
   Beantwoorden
 • H’et gebeurt wel eens dat de diagnose niet helemaal de juiste is; vaak spelen nl. Triggerpoints een rol , in de adductoren bv.
  en ook in andere spieren rond de knie ; niet elke arts ken t bestaan van deze
  kleine, o zo vaak pijnlijke , spierknoopjes, met hun vrij wijde uitstraling.
  Informeer eens bij een manueel therapeut die zowel van knie”en als van triggerpoints verstand heeft . Succes !

   
  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.