7 gedachten over “Heb ik knieartrose of gonartrose?

 • Evangelia Sarma

  Zo ervaar ik het ook al jaren, ik ben twee keer an mijn meniscus geopereerd, kan nauwelijks lopen en of sporten, fietsen gaat nog wel…soms kan ik mijn knie niet buigen, dus lop ik met mijn ergere voet…knie zijwaarts…soms knikt het en val ik…maar mijn dokter zegt…dat ik slecht kraakbeen heb…nu begint ook mijn linker knie… Mijn heupen ook…lijkt wel dat ik verlamd raak…do een gevoel heb ik..soms zijn mijn knie erg dik en knieholten…
  Mijn vraag, hoe kan ik mijn dokter zo veel brengen dat ik deze onderzoeken krijg?
  Met vriendelijke groeten
  E. Sarma

   
  Beantwoorden
  • beheerder knieartroseonline.nl

   Beste Evangelia,
   Wat vervelend te lezen dat je zoveel last en pijn hebt heel de dag door. Het is niet fijn als je een huisarts hebt die niet met je meedenkt. Je zou aan je huisarts kunnen uitleggen dat dit niet goed voelt, en vragen of hij je wil doorverwijzen naar een orthopeed in het ziekenhuis zodat er foto’s worden gemaakt en deze eens goed kan bekijken wat er nu precies gaande is. Mocht je huisarts je niet door willen verwijzen, dan mag je je gewoon bij een andere huisarts inschrijven en ook vertellen dat je niet tevreden was met je vorige huisarts. Dit mag en is geen enkel probleem, denk aan je eigen gezondheid, zet deze voorop! Ik wens je heel veel sterkte en mocht je nog vragen hebben dan hoor ik het graag! Groet, Denise

    
   Beantwoorden
 • Pia heeren

  Ik heb dezelfde klachten en ben bij een reumatoloog die heeft reumatoïde artrose vastgesteld maar ik de meeste last s nachts ik kan van de pijn niet slapen het is vreselijk is dat ook een klacht of komt die pijn van iets anders .

   
  Beantwoorden
  • Kijk even bij mediwiet ofsurver nurver friesland.

    
   Beantwoorden
 • Hallo Evangelia,
  Dat was ruim bijna anderhalf jaar geleden toen je dit bericht schreef.
  Hoe is het met je nu ?
  Ben je nu onder de behandeling van Orthopedie ?
  Ik heb hetzelfde verhaal, 2 jaar geleden geopereerd van gescheurde meniscus, tijdens kijkoperatie te zien dat mijn kraakbeen begint slijtage.
  1 jaar na geopereerd, ineens knie schiet op slot, kon niet meer gebogen worden.
  2e MRI scan gedaan, te zien slijtage nog erger geworden, pre artrose zei de orthopeed.
  En nu bijna 1x per maand de knie schiet op slot.
  Niet goed !!
  Ik zit nu in wachtlijst voor 2e operatie, ze gaan eerst kraakbeen schoonmaken of misschien stukjes bot los gegaan.

  Ik hoop het je ben in de goede handen.

  Groetjes,
  Eli

   
  Beantwoorden
 • Mijn complimenten voor deze uitstekende website.
  Binnenkort wordt geopereerd met 2 knieprothesen tegelijkertijd. Reden: beide knieën zijn slecht/bot op bot. Apart geeft dan te grote belasting op niet geopereerde knie.
  VRAAG: iedere suggestie om de revalidatie te bespoedigen is welkom.
  Bij voorbaat dank.
  Met vriendelijke groet,

  Joop

   
  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.