Specialisten

Specialisten

Naast de ervaringsdeskundigen kan niemand je beter vertellen over het leven met knieartrose dan een specialist op gebied van knieartrose. Wij zijn dan ook ontzettend blij dat deze specialisten je op deze pagina willen informeren over knieartrose en hun ervaringen! 

Miguel Sewnath is orthopedisch chirurg in het Zaans Medisch Centrum. Hij heeft veel ervaring opgedaan met artrose en de behandeling hiervan. En deze kennis deelt hij hier graag, beantwoordt jullie vragen en vertelt over nieuwe ontwikkelingen bij de behandeling van knieartrose.

Remco Schouten is 17 jaar werkzaam bij Westland Orthopedie. Hij heeft veel ervaring opgedaan met knieartrose en de behandeling hiervan met behulp van hulpmiddelen zoals een kniebrace. Deze kennis wil hij graag met jullie delen!

Paul Metselaar is bijna 20 jaar actief als fysiotherapeut en is eigenaar van Fysiotherapie in IJmuiden. Iedere persoon is uniek en moet op de juiste manier begeleidt worden met zijn klachten. Ondertussen ziet hij veel misvattingen over knieartrose, waar hij jullie graag meer over wil vertellen!

Marco Maas is bewegingsspecialist.  Naast de trainingsuren bij de fysiotherapeut is het namelijk ook belangrijk dat je daarbuiten blijft bewegen. In de afgelopen jaren heeft hij hier veel ervaring in opgedaan en trainingsprogramma’s voor ontwikkeld. Deze ervaringen zal hij in zijn blogs met ons delen!