11 gedachten over “De brace als alternatief

 • Hallo…ik heb sinds ik in vervroegd overgang last van bot ontkalking. Ik ben 3j. geleden gevallen en heb mn ruggewervel gebroken. Toen is mn botdichtheid gemeten, was niet goed. Kalk tabletten gekregen….mn rechterknie is achter mn knieschijf atrose ontdekt. Nu heb ik een knie brace. Wat kan ik doen om de pijn te verzachten?? Ik slik geen tabletten,heel af en toe een paracetamol

   
  Beantwoorden
 • Tonnie Knoops

  Hallo cristine,
  Ben je met je klachten bij een reumatoloog geweest? Sinds ik atrose in mijn knie heb,slik ik medicatie voor de pijn op advies vd reumatoloog.want als je pijn hebt beweeg je minder omdat het pijn doet.en bewegen is wel goed voor je atrose .en je komt in een visuele cirkel terecht ook niet goed voor de mens. Samen met mijn medicatie en mijn nieuwe brace agiliumfreestep gaat het bewegen beter en vooral het staan is minder pijnlijk. Ff voor de duidelijkheid ik ben geen dokter maar ervaringsdeskundige en Ik hoop dat mijn antwoord je kan helpen ps ze zeggen niet voor niks krakende wagens lopen het langs dus blijven bewegen.

   
  Beantwoorden
 • Tonnie Knoops

  Hallo cristine,
  Weet je wat ook heel fijn is,als je gaat zwemmen,bewegen doet dan niet zoveel pijn ,omdat je lichter in het water bent. Dat is mijn ervaring nl hierin.het fijnste vind ik dan geen schoolslag te doen wel borstcrawl,want de zijwaartse beweging is voor mij erg pijnlijk. Hoopdat je hiermee verder kunt .

   
  Beantwoorden
 • Ik heb sinds 2 jaar heel veel klachten en pijn met lopen. Het verhinderd in veel dingen. Heb in 2012 een nieuwe knie. Maar nu heb ik heel veel pijn rondom de knie. Het gevoel van dat de knie mij niet draagt. Wat kan dit zijn?

   
  Beantwoorden
 • Pingback: Maak het jezelf makkelijk in huis voor minder pijn | KNIEARTROSE

 • Anna-Maria. Chukwuonu van der Ploeg

  Goedemiddag
  Ik heb een vraag kan u mij vertellen ,
  Welke verzekeraars vergoeden de agilium freestep .
  Ben er nu achter dat Menzis het niet vergoed dus ik wil overstappen .
  Maar weet niet naar welke . Alvast bedankt voor u tijd .

   
  Beantwoorden
 • beheerder knieartroseonline.nl

  Hallo Anna-Maria,

  Deze vraag kan je het beste stellen aan je orthopedische instrumentenmaker. Ben je hiermee al in contact voor de aanvraag van de Agilium Freestep?
  De instrumentenmaker is ook verantwoordelijk voor de aanvraag bij de zorgverzekeraar, dus deze kan je vraag zeker beantwoorden!
  Mocht je nog op zoek zijn naar een orthopedisch instrumentenmaker bij jou in de buurt die de Agilium Freestep voorschrijft, kijk dan eens op de volgende pagina: http://www.ottobock.nl/orthesen-en-braces/braces-bij-gewrichtsklachten/knie/agilium-freestep/hier-is-de-agilium-freestep-verkrijgbaar.html
  Succes!
  Groetjes Yvet

   
  Beantwoorden
 • Pingback: Welke kniebrace past bij jou? | KNIEARTROSE

 • Pingback: Nordic Walking goede beweegactiviteit bij artrose | KNIEARTROSE

 • Pingback: Stabiliserende- of corrigerende kniebrace | KNIEARTROSE

 • Ik heb pijn in mijn knie al zins maart ben gisteren naar het ziekenhuis geweest voor mijn knie en heb een inlectie gehad kan moeilijk lopen mijn knie zit vaak op slot en mijn knie steekt erg de eerste keer zij de orthopediechiruur dat het een schuurtje in de minicus was en nu gisteren een ge eerde knie schroef is en artrose wat kun je daar aan doen

   
  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.