5 gedachten over “Mo vertelt: beren op de weg (blog 4)

 • Daar sta je niet bij stil, als je geen (knie) artrose hebt, dat een uitje zo’n inspanning en pijn kost. Goed geschreven.

   
  Beantwoorden
  • Dank je wel Siska, ik hoop dat veel mensen en vooral vrouwen, zich hier in herkennen.

    
   Beantwoorden
 • Anne-Miek Wijsman

  Oh Monique,
  Ik voel helemaal met je mee.
  Maar die dag nemen ze niet meer af.
  Liefs Anne-Miek ?

   
  Beantwoorden
 • Nee, die dag was goud waard en dus ook de pijn, het hoort er nu helaas bij, maar achter de geraniums blijven zitten? Nee… echt niet!!!

   
  Beantwoorden
 • Een vraagje zo’n brace kan dat voor altijd of is het uitstellen ik zie zo op tegen de operatie ppfff vooral er na wand ik hoor zo vaak dat het niet echt geholpen heeft..Maar nu heb ik ook veel pijn en kan niet goed op staan en gaan zitten en ook s.nachts niet slapen van de pijn ik twijfel zo tussen operatie en brace

   
  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.