6 gedachten over “Mo vertelt: onze Toos (blog 5)

 • Anne-Miek Wijsman

  Hoi Mo,

  Ha ha.. Lachen achteraf
  Ik had dat wel eens willen zien.
  Leuk stukje weer.
  Groetjes Anne-Miek.

   
  Beantwoorden
  • Ach, ik maak ook zat leuke dingen mee, het is niet alleen maar ellende 😉

    
   Beantwoorden
 • Wat weer een heerlijk verhaal. Het is zo beeldend geschreven dat je haast gaat zweten bij het lezen.

  Top.

  Groetjes Sis

   
  Beantwoorden
 • Evelyn v winterswijk

  Nu ik kan alleen maar zeggen wees zuinig op je knieën heb er ook 2 nieuwe in zitten waar van mijn rechter er nu 11 keer open is geweest eigenlijk moest dat been er af tot er een arts in Utrecht was die het nog proberen wilde heb nu heel grote protese in en moet nu lopen leren wat best moeilijk is maar heb scootmobiel waar ik gelukkig mee naar buiten kan ben jaar niet buiten geweest met revalidatie komt het er niet van maar ga er voor dus zuinig op je knieen zijn

   
  Beantwoorden
  • Beste Evelyn, ja ik ben zeker zuinig op mijn knieën en ik weet dat een prothese ook niet alles is. Fijn dat je met de scootmobiel nog lekker naar buiten kan, dat is toch een grote vrijheid na zo lang binnen zitten,

   groetjes
   Mo

    
   Beantwoorden
 • Pingback: De fiets en het zadeldekje (blog 9) | KNIEARTROSE

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.