8 gedachten over “Medicatie bij artrosepijn

 • awm subelack

  Mijn vraag is hoeveel verschillende spuiten zijn er ?????
  Had 20 jaar spuiten in de linker knie gehad en hielpen erg goed ,ik kon gewoon doorwerken.
  maar zins een jaar een nieuwe kunstknie
  Nu mijn rechterknie .Heb daar nu spuiten in gehad maar hielpen niet ondanks kleine slijtage .
  daarom mijn vraag ,Hoeveel soorten spuiten zijn er ????
  Slik nu dagelijks ibuprofen 400.
  Groetjes awm .subelack
  subelackawm@gmail.com

   
  Beantwoorden
  • Dag awm, wat vervelend dat de pijnstilling niet werkt in je rechterknie. Voor advies kun je het beste contact opnemen met je behandelend arts. Dat kunnen wij je helaas niet geven. Heel veel succes! Groetjes Nadja

    
   Beantwoorden
 • hennie de vries

  Ik heb oktober 2011 een durolane injectie in mijn knie gehad. De arts kon geen garantie geven hoelang het zou werken tegen de pijn. kon ong. 2 mnd zijn of langer. Toen kwam het een enkele keer voor dat het langer dan 3 jaar werkte werd mij verteld. Je kan deze injectie 2 x doen werd mij toen verteld. Ik heb er tot eind 2016 heel veel aan gehad (lopen zonder pijn en weer normaal bewegen). Dat jaar heb ik mijn knie overbelast met vakantie en de pijn kwam weer. Rust genomen een periode en de pijn verdween. Tot op vandaag loop ik prima en beweeg zonder pijn.
  groetjes hennie

   
  Beantwoorden
 • Een week geleden heb ik een durolane injectie gehad in mijn knie. Vanaf vandaag kan ik practisch niet meer lopen van de pijn, wat kan hiervan de oorzaak zijn en wat kan ik er tegen doen.
  Jaren geleden heb ik in mijn andere knie eenzelfde injectie gehad zonder problemen.
  Paracetamol helpt totaal niet en andere pijnstillers mag ik niet gebruiken.
  Hartelijke groet, Jeanet

   
  Beantwoorden
  • beheerder knieartroseonline.nl

   Beste Jeanet,

   Wat vervelend om te horen, dat je zo’n reactie op de spuit hebt gehad.
   Is er in de tussentijd niets anders met je knie gebeurt?
   Ik zou je adviseren om contact op te nemen met je huisarts; hij kan je knie ook direct onderzoeken en kan daardoor een betere inschatting maken wat er aan de hand is.

   Veel succes en beterschap gewenst!

   Groetjes Yvet

    
   Beantwoorden
 • Jet van zoggel

  Welke crème kan ik het beste kopen voor mijn atrose knie?

   
  Beantwoorden
 • beheerder knieartroseonline.nl

  Hi Jet,

  Dankjewel voor je vraag!
  Heb je veel last van je knie?

  Wat betreft de creme waar wij hierboven over spreken, deze wordt voorgeschreven door de huisarts. Wanneer je hem vraagt naar een crème ontstekingsremmende pijnstiller (NSAID), zoals bijvoorbeeld Diclofenac. Weet hij waar je naar op zoek bent.

  Veel succes gewenst!

  Groetjes Yvet

   
  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.