19 gedachten over “Dr. Sewnath: even voorstellen (blog 1)

 • Y.van de Vathorst

  Fijn praktische informatie over artrose in de knie !!

   
  Beantwoorden
 • Wat goed om te lezen dat deze ervaren orthopeed dit doet! Hij heeft mij een aantal jaren geholpen ivm knie artrose. Eerst met andere middelen en toen het echt niet meer ging uiteindelijk een nieuwe knie! Ik ben blij dat deze no-nonsens dokter mij zo goed heeft begeleid. Iedere Patient verdient zo’n betrokken en aardige specialist!!

   
  Beantwoorden
 • L. Kooter

  Fijn om te lezen dat er vaak meer mogelijkheden zijn. Ben benieuwd naar de volgende blog.

   
  Beantwoorden
 • Sabine Boeijen

  Geweldig om hier meer informatie over nieuwe ontwikkelingen m.b.t. de artrose behandeling te kunnen lezen. Hoop snel nog meer van u te lezen.

   
  Beantwoorden
 • Ramon Kalshoven

  Vanuit onze praktijk FysioResults in Amstelveen werken wij al jaren erg prettig samen met dr. Sewnath. Naast dat Miguel erg bekwaam is als orthopeed is hij ook erg communicatief vaardig waardoor onze patiënten een duidelijk reëel verhaal meekrijgen. Verder vinden wij het heel sterk dat hij doorverwijst intern of extern als dat in het belang is van de patiënt om zo door een andere orthopeed geopereerd te worden. Door dit alles rijden onze patiënten graag een stukje om naar Zaandam.

   
  Beantwoorden
 • Rob Vergeer

  Goed initiatief! Artose krijgt vrijwel altijd de lading mee van slijtage zonder dat er wat aan gedaan kan worden. Door kennis te delen wordt het voor patienten duidelijker wat een lagere belastbaarheid inhoud en wat je er zelf aan kunt doen, zoals aanpassen van de belasting (kan per dag verschillen) en alternatieven in het blijven bewegen zoeken. Top!

   
  Beantwoorden
 • Knieen zijn natuurlijk essentieel voor het bewegings apparaat en altijd handig om daar meer info over te krijgen!

   
  Beantwoorden
 • Mooi stukje over de verschillende mogelijkheden van behandelen bij artrose. Bijzonder fijn dat je zo toegankelijk bent voor client en therapeut, nooit te beroerd voor overleg. Fijn samenwerken zo!

   
  Beantwoorden
 • Rinske Lankhorst

  Mooi initiatief dat mensen met artrose in de knie vragen via deze site kunnen stellen. Belangrijk dat een patient goed wordt voorgelicht door zijn/haar arts. Als huisarts zou ik zeggen: maak gebruik van deze leuke optie!

   
  Beantwoorden
 • Wat een geweldige kans om met zo’n ervaren en integere vakman te kunnen communiceren over knieklachten.Ik heb nog geen knieklachten maar als het zover mocht komen dan zal ik er zeker gebruik maken.

   
  Beantwoorden
 • Gabrielle

  Mooi, om hier als patiënt inhoudelijke info te lezen in combi met de dagelijkse ervaringen van een orthopedisch chirurg. Succes met je blog, Miguel!

   
  Beantwoorden
 • Michael Vivas

  Leuk en mooi om kennis te delen!
  Als fysiotherapeut in Amstelveen verwijs ik al jaren patiënten door naar Dr. Sewnath. Patiënten kunnen vaak snel bij hem terecht. Verder waarderen de mensen en ikzelf ook zijn vakbekwaamheid, open communicatie, adviezen en plan van aanpak, bijv. verder aanvullend onderzoek, alternatieven in therpie en evt. doorsturen naar collega specialist als dat beter past bij het probleem. De patiënt staat centraal!

   
  Beantwoorden
 • Jelmar posma

  Duidelijke en toegankelijke site. Goed om altijd eerst de conservatieve weg te bewandelen. Dan Is het wel belangrijk om het “juiste” te doen in de behandeling. Miguel is erg pro fysiotherapie is dat is heel fijn. Dit geeft echt gelegenheid om goede zorg te bieden voor de cliënt. Korte lijnen en adequaat beleid. Goede terugkoppeling als therapie niet slaagt.
  Ik volg graag de ontwikkelingen op kniegebied.

   
  Beantwoorden
 • Rcm Elzenga

  Een fijne orthopeed die met een patiënt tot een gezamenlijke beslissing komt. Via een blog blijf ik graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van (knie)artrose.

   
  Beantwoorden
 • Ct de heij

  Ik ben ook onder behandeling voor artrose in mijn knie bij een colegale van deze arts in het zmc maar heb soms nog veel last, wachten wat de toekomst brengt

   
  Beantwoorden
 • Dankjewel voor dit artikel over knieartrose. Ik vind het nobel van je dat je de mogelijkheid van bloggen aangrijpt om je kennis te delen waar het spreekuur soms tekortschiet. Kennis is belangrijk zeker als je met onzekerheden rondom het lichaam rondloopt.

   
  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.