4 gedachten over “Knieartrose en medicatie

 • Zal de arts niet adviseren dat je je voedingspatroon kan aanpassen om de ontstekingen te renmen, je houding kan aanpassen en door middel van bepaalde spiertrainingen je je gewrichten in optimale conditie kunt brengen?

   
  Beantwoorden
  • beheerder knieartroseonline.nl

   Beste Miranda, het advies van de arts zal te maken met met de ernst van de knieartrose, dit ontwikkelt zich in verschillende stadia. Elke arts werkt op zijn eigen manier, waar de ene arts voeding meeneemt in het advies, kan het maar zo zijn dat een andere arts er nog eens niet over begint en hele andere behandelingen adviseert. Het hangt af van situatie en medische achtergrond van de patiënt. Groet, Denise

    
   Beantwoorden
   • Louis schrijver

    Het antwoord is voor mij perfect ik ga er mee naar mijn huisarts ik hoef toch maar 1 wedstrijd te rennen. Dit zou voor mij ideaal zijn.

     
    Beantwoorden
    • beheerder knieartroseonline.nl

     Hi Louis,

     Fijn om te horen dat het zo goed voor je werkt!
     Wat voor wedstrijd ga je rennen, als ik vragen mag?

     Groet, Yvet

      
     Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.