10 gedachten over “Mo en haar ervaringen met knieartrose (blog 2)

 • Hai mo ik herken mij zelf hier in knie atrose vreselijk veel pijn nu net 3 weken geleden geholpen kijken hoe dit afloop
  Gr jopie

   
  Beantwoorden
  • Beste Jopie

   Het is ook de bedoeling dat mensen zich er in herkennen. Vaak wordt gedacht dat jij de enige bent, maar dat is dus echt niet zo. Het doet echt heel veel pijn.
   Ik wens je zo ontzettend veel beterschap en een goed herstel,

   groetjes
   Mo

    
   Beantwoorden
   • Hoe zo te jong!!! als je door wilt gaan met rekken mooi doen met alle gevolgen vandien zoals heup, rug, en nekklachten. En verdere psychische en lichamelijke problemen.
    Gewoon een goed aantal kilo’s eraf kan al veel van je klachten verminderen, dit kun onderbegeleiding van orthopeet en dieėtiste, gewicht is de grootste boosdoener bij knieartrose en daar kun je wel degelijk zelf wat aan doen, op de stoel blijven zitten zal je probleem nog verder verergeren.
    Heb zelf 2 knieprotheeses door zware werkzaamheden jaren lang, en ben er 100 % tevreden mee, en kan er 10 tallen km wandeltochten mee maken.
    Cbd olie is hier bij wel mooi te gebruiken om je onstekingen te verminderen.

     
    Beantwoorden
 • Angelique Theune

  Hallo Mo,

  Wat zeg je in je blog : “te jong”, ik ben 52 jaar en heb een volledige knieprothese met ingebouwde stabiliteit omdat mijn 3 compartimenten in mijn knie versleten waren en kniebanden ook niet meer goed . Ga na een goed ziekenhuis waar ze je een prothese kunnen aanbieden, zo kan je toch niet leven, je leeft nu, Nu wil je kwaliteit van leven, je moet niet met je eigen laten “leuren”, kom voor je eigen op. Ik heb nu 4 mnd een prothese en ben als herboren. groetjes Angelique.

   
  Beantwoorden
  • Ja dat gezeur over te jong zijn is echt te gek pijn is erger.
   Zelf vanaf mijn 40 jaar veel pijn kreeg het zelfde te horen en na 6 jaar eindelijk orthopeed gevonden die dit ook vondt binnen 6 weken eerste nieuwe knie en 15 maanden later mocht ik voor nr 2.Ik had dus met 48 jaar 2 nieuwe knieeen er ging weer een wereld voor mij open.De aanhouder wint maar het is echt niet fijn zo.Sterkte en succes

    
   Beantwoorden
 • Hallo Mo,
  Ik had perongeluk je blog gevonden 😀

  Ik ben 44 jaar, vorige jaar geopereerd van meniscus gescheurd.
  11 december jl plotseling tijdens werk, mijn knie zit op slot, kon niet meer gebogen worden.
  Mri scan gedaan en gisteren hoorde ik dat ik kraakbeenslijtage graad 3 (pre-artrose). Eerlijk schrok ik niet, want mijn moeder had ook, ook in jonge leeftijd.
  Ik weet het nog niet hoe verder met mij.
  Eerst ga ik genieten met de laatste jaar van dit jaar 🎆🎇 en verder je blog lezen.

  Groetjes, Moek

   
  Beantwoorden
  • Hallo Moek

   Dat is zeker schrikken zeg! Zit je van de één op de andere dag met de ellende. Ik hoop echt dat het goed gaat komen, op welke manier dan ook. Ik wens je een fantastisch en gezond 2018 toe,

   groetjes
   Mo

    
   Beantwoorden
 • Weet u zeker dat u geen olie met THC erin heeft gezeten? Juist het stofje THC heeft effect op het hart en laat het aantal hartslagen stijgen. Ik heb al van meerdere mensen begrepen dat erg goed werkt bij artrose. In de meeste gevallen kan je bij on- en offline drogisten als https://www.cbddrogist.nl producten kopen die geen of vrijwel geen THC bevatten. CBD zorgt er sowieso voor dat er minder ontstekingen in het lichaam ontstaan. Ik voel me er sowieso veel fitter bij.

   
  Beantwoorden
  • Beste Marco

   Ja, dat weet ik echt 100% zeker. Ik kon er gewoon niet tegen en ik ben (helaas) de enige niet. Gelukkig dat het bij u wel goed helpt! Het is een natuurproduct en ik vind het echt heel jammer dat ik er geen baat bij had,

   met vriendelijke groetjes
   Mo

    
   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.