Inspirerend boek over artrose en een reizend bestaan

Hetty Kock krijgt in 2002 de diagnose heupartrose. Op 44-jarige leeftijd heeft ze twee versleten heupen. Daarna volgen ook de diagnoses artrose in heup, knieën, schouders, duimen, rug en nek. Hetty reist dan al de wereld over en wil haar avontuurlijke bestaan niet zomaar opgeven. Zo begint haar reis langs specialisten door ‘Artroseland’ en vele andere landen. Ze schreef er een boek over: ‘Mijn tocht door Artroseland en 25 andere landen‘.

In haar boek schrijft ze over haar operaties, welke wegen ze bewandelt om die voor elkaar te krijgen en hoe ze daarna herstelt. Dat is haar tocht door Artroseland sinds 2002, met vele uitdagingen en de nodige weerstand. Tussendoor maakt ze vele actieve of minder actieve reizen door onder andere Ecuador, Panama, de Verenigde Staten, Jordanië en Israël.

Hetty: “Deze reizen geven mij de motivatie om te blijven zoeken naar mogelijkheden om de artrose in een achttal gewrichten te ‘repareren’.”

Actief met artrose, kan dat? Hetty is erin geslaagd en wij vinden dat erg inspirerend. Ga mee met de tochten van Hetty door twee werelden: haar artrosewereld en haar reiswereld.

Het boek telt 128 pagina’s, is full colour uitgevoerd en bevat foto’s van de landen die Hetty bezocht heeft: van de Franse Alpen tot de Chinese Muur en van de Galapagoseilanden, Ecuador tot het wild in Zuid-Afrika. Je kunt haar boek online bestellen op haar eigen website.

Review van een lezer: “Een inspirerend verhaal over doorzettingsvermogen om de artrose niet de kans te geven je leven te laten beheersen. In leuke verhalen over reizen en uitdagende wandelingen, de doorlopende zoektocht naar de goede specialisten om dit alles te blijven doen. Met plezier zo’n positief verhaal gelezen, een voorbeeld voor veel artrose patiënten.”

 

Geraadpleegde bron: www.artroseland.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *