5 gedachten over “Zijn artrose, nierfalen en diabetes over tien jaar te genezen?

 • Is het ook mogelijk om al aan de test mee te doen

   
  Beantwoorden
  • Dag Gon,

   Dat weten we niet. We volgen dit nieuws op de voet en nieuwe ontwikkelingen melden we hier.

   Groeten Nadja

    
   Beantwoorden
 • Ella Wijnants

  Wat zou dat mooi zijn. Ik ben 51 jaar en in het bezit van een nieuwe heup. De tweede heup is 8in aantocht en 2 nieuwe knieën op de loer. Ik kom graag in aanmerking voor een andere oplossing of alternatief.

   
  Beantwoorden
  • Dag Ella,

   We houden je hier op de hoogte van het nieuws, we volgen het met veel belangstelling.

   Groeten Nadja

    
   Beantwoorden
  • Ik denk eerder dat de meeste behandelingen voor jongere mensen zal zijn as usual. Ook al word er gepubliceerd alsof het voor iedereen is(Atrose over 10 jaar de wereld uit), zie je toch vaak dat de nieuwe behandelingen(knie injectie) voor een leeftijd 18-50 jarige zijn(vanaf 50 ben je afgeschreven)!! Ook ben ik van mening dat men een onderscheid zal maken in kwaliteit van behandelingen(A, B, C, producten). Maar je mag wel sponseren en meedenken….Sorry maar nadat ik heel veel documenten heb gelezen en ook over hun toekomstvisie ben ik eerlijk gezegd niet echt enthousiast of hopig. Mijn mening is dat het in de eerste instantie om Geld & Macht gaat! Dus misschien als je veel geld hebt hoef je niet te creperen!

    
   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.