6 gedachten over “De brace als alternatief voor opereren

 • Pingback: 4 tips voor het aanvragen van een hulpmiddel bij knieartrose | KNIEARTROSE

 • Ik heb slijtage aan de binnenzijde van mijn knie. De orthopeed zei dat het nog net geen bot-op-bot is. Voorkomt het dragen van een unloader brace dat het niet (minder snel) ernstiger wordt? Of helpt deze alleen om de pijnklachten te verminderen?

   
  Beantwoorden
  • Ik heb deze brace, beide knieën, en het helpt mij om beter te lopen, en de pijn te verlichten.

    
   Beantwoorden
 • beheerder knieartroseonline.nl

  Knieartrose is een helaas een chronische aandoening die meestal langzaam erger wordt. Kraakbeen dat weg is in je knie, herstelt zich niet meer. Maar het dragen van een kniebrace kan de pijnklachten inderdaad verminderen en door de druk op je knie te ontlasten er voor zorgen dat de slijtage van het kraakbeen afneemt. Groetjes, Eytan

   
  Beantwoorden
 • Pingback: Handig overzicht behandelmogelijkheden knieartrose | KNIEARTROSE

 • Vroeger als kind had ik krakende knieën en handen,nu heb ik veel last van pijn als er een foto gemaakt wordt komt er altijd slijtage uit een paracetamol en het is opgelost maar dat is niet zo ik heb veel pijn .

   
  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.