6 gedachten over “Medicinale kruiden voor pijnverlichting

 • Ik gebruik al deze kruiden al meer dan 20 jaar maar helpen voor de knieartrose doen ze helemaal niet. Wel zijn ze goed voor mijn darmen!

   
  Beantwoorden
  • Dag Jolanda,

   Jammer! Maar wel fijn dat ze op een ander vlak zeker wel helpen, top! Groetjes Nadja

    
   Beantwoorden
 • Pas met Kurkuma wel op wanneer je bloedverdunners/antistollingsmiddelen gebruikt!

   
  Beantwoorden
 • Pingback: Gewrichten en voeding | Dr. Gert Schuitemaker | KNIEARTROSE

 • Handig zon lijstje met geneeskrachtige kruiden voor minder pijn bij artrose. Zelf ga ik de gember maar eens proberen denk ik. De groene thee drink ik al dagelijks maar kan niet zeggen dat ik mezelf daar echt beter van voel. Aloe vera lijkt mij een beetje raar om in gel vorm in te nemen, of is dit toevallig ook in een recept te verwerken?

   
  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.