9 gedachten over “Met de wind… tussen je tenen (blog 11)

 • Siska Leegstra

  Briljant bedacht en gemaakt en weer zo beeldend en humoristisch geschreven.

   
  Beantwoorden
 • Geweldig, met wat knutselwerk loop je op schoenen met open tenen,

   
  Beantwoorden
 • Tonnie knoops

  Kei leuk geschreven, mijn tip walky,s kun je de zool ook uithalen. Dus zool eruit freestep erin zool walky erop en fietsen maar.

   
  Beantwoorden
  • De walky’s heb ik gezien, maar helaas boven mijn budget. Wie weet als ze in de uitverkoop zijn?

    
   Beantwoorden
 • Ha ha Mo,
  Kei leuk geschreven. Weet je, Je kunt met je andere verknipte sandalen met Freestep altijd nog gaan fietsen in Waalwijk. Daar hebben ze het Halve Zolenpad. Alsof het er voor gemaakt is. En inderdaad met Ecco’s en Wolky’s kun je veel wat de Agilium Freestep betreft.

   
  Beantwoorden
 • Wat fijn Mo dat het je gelukt is!!!
  Je bent ook niet door 1 paar schoenen te vangen, geweldig hoe je doorzet en heerlijk hoe je het beschrijft.
  Wat zul je hier mensen mee helpen.
  Wederom dank voor je verhaal en de glimlach op mijn gezicht.
  <3

   
  Beantwoorden
 • Google is je vriend en inderdaad zo kom ik op jou blog uit. Ik heb inmiddels ook een freestep en heb dezelfde problemen ondervonden als jij. Nu het oktober is heb ik er geen last meer van maar ik ga zeker van het voorjaar eens kijken voor de oplossing die jij bedacht hebt.
  De freestep doet prima zijn ding maar blote voeten in een paar sandalen in de zomer zijn mij wat waard.

  Thx!!

   
  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.