4 gedachten over “Knieklachten: alles over de diagnose & behandelmogelijkheden

 • Patty van Elswijk

  Ik heb vocht in mijn knieën en links een kunst knie
  En mijn knieën zijn erg stijf

   
  Beantwoorden
  • beheerder knieartroseonline.nl

   Dag Patty,
   Je bent van harte welkom op deze informatieavond! Dat zijn vervelende klachten! Ben je ook al in behandeling voor je rechterknie? De informatie zal voornamelijk wel gericht zijn op personen bij wie net knieartrose gesignaleerd is. Groetjes Yvet

    
   Beantwoorden
 • Ik heb al een lange tijd last van Knie klachten. Ik heb verschillende dingen geprobeerd maar niks leek het te kunnen verminderen. Totdat ik PeaPlex ging gebruiken, sinds dien voel ik me een stuk beter. Nu bestel ik met enige regelmaat PeaPlex via RS4supplements.

   
  Beantwoorden
 • Ik zocht op internet naar informatie over Knie klachten en vond toen PeaPlex van RS4supplements. Ik heb het nu al een tijdje gebruikt en het geeft me veel verlichting!

   
  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.