Knieklachten: alles over de diagnose & behandelmogelijkheden

Dagelijks maak je een heerlijke, lange wandeling met je hond, maar al een tijdje merk je dat dit niet meer zo makkelijk gaat door pijn aan je knie. In de afgelopen weken lijkt de pijn steeds erger te worden en lijkt er vocht zich op te hopen in je knie. Eerst gingen jij en je trouwe viervoeter er heerlijk een uur met zijn tweetjes op uit, maar nu heb je binnen 10 minuten al pijn van het lopen. Heerlijk met zijn tweetjes de bossen in gaan, doe je liever ook niet meer want lopen op een losse ondergrond zoals zand en gras is al helemaal niet te doen! Met eventjes rusten op een bankje, lijkt de pijn te verdwijnen maar wanneer je dan weer verder loopt, voelt de knie stijf aan en keert de pijn weer terug. Je merkt op steeds meer momenten dat je last hebt van je knie, zoals bij het opstaan, boodschappen doen en ook trap lopen doet pijn.

 

Kniepijn is erg vervelend en kan je leven behoorlijk beïnvloeden. Zijn bovenstaande klachten herkenbaar? Dan heb je waarschijnlijk last van knieartrose. Maar wat is eigenlijk de oorzaak van knieartrose? En op welke manieren kunnen deze klachten behandeld worden? Ben je op zoek naar antwoorden op deze vragen, kom dan op 30 november naar de gratis informatiebijeenkomst Knieklachten. Deze gratis informatieavond wordt georganiseerd voor iedereen die pijn heeft aan de knie, het vermoeden heeft van knieartrose of die net de diagnose knieartrose heeft gekregen. Tijdens deze avond ontvang je informatie van verschillende experts op gebied van knieartrose en ook is er de mogelijkheid om al je vragen te stellen! Aanwezige experts zijn Tijn van der Horst –  fysiotherapeut bij Fysioplein, Kars Valkering – orthopedisch chirurg bij Orthopedium en Pieter van der Snoek –  instrumentenmaker bij Livit Orthopedie.

 

Wil je meer weten over de gratis informatieavond Knieklachten: alles over de diagnose en behandelmogelijkheden op 30 november in Rotterdam? Kijk dan op de aanmeldpagina voor meer informatie of het programma. Vergeet daarnaast niet om je aan te melden via het formulier!

 

We zien jullie graag op 30 november in Rotterdam!

 

4 gedachten over “Knieklachten: alles over de diagnose & behandelmogelijkheden

 • 15 november 2017 om 12:50
  Permalink

  Ik heb vocht in mijn knieën en links een kunst knie
  En mijn knieën zijn erg stijf

   
  Beantwoorden
  • 16 november 2017 om 08:01
   Permalink

   Dag Patty,
   Je bent van harte welkom op deze informatieavond! Dat zijn vervelende klachten! Ben je ook al in behandeling voor je rechterknie? De informatie zal voornamelijk wel gericht zijn op personen bij wie net knieartrose gesignaleerd is. Groetjes Yvet

    
   Beantwoorden
 • 24 januari 2018 om 18:54
  Permalink

  Ik heb al een lange tijd last van Knie klachten. Ik heb verschillende dingen geprobeerd maar niks leek het te kunnen verminderen. Totdat ik PeaPlex ging gebruiken, sinds dien voel ik me een stuk beter. Nu bestel ik met enige regelmaat PeaPlex via RS4supplements.

   
  Beantwoorden
 • 19 april 2018 om 21:54
  Permalink

  Ik zocht op internet naar informatie over Knie klachten en vond toen PeaPlex van RS4supplements. Ik heb het nu al een tijdje gebruikt en het geeft me veel verlichting!

   
  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *