3 gedachten over “Werk en knieartrose

 • Paul Didden

  Tijdens mijn ww is er artrose vastgesteld in mijn knieen en vingers. Toch wil het UWV dat ik weer aan het werk ga. Maar op sommige dagen is de pijn niet te harden. Ik loop moeilijk, vocht in mijn knieen, pijn in mijn vingers … werken is op het ogenblik het laatste waar ik aan kan denken. Hoe pak ik deze situatie aan met het UWV? Heeft iemand tips of advies?

   
  Beantwoorden
  • Hier zelfde artrose in knie en rug vaak nachte wakker van de pijn en nog willen ze je aan werk hebben en keuring gehad alles laten zien van medicijnen bewijzen van huisarts en nog zeggen ze dat je kunt werken

    
   Beantwoorden
 • Ik heb een operatie gehad aan rechter knie hemi Na de operatie veel last gehad.werken als monteur gaat haast niet wel geprobeerd maar op de knieen liggen gaat niet en gaan staan is dan ook een ding .S,avonds erg moe maar thuis gaat het werk ook door.
  Naderhand een zenuw beklemming in voet tarsaal tunnel syndroom ook aan geholpen .Trap lopen doet pijn
  En soms kan ik de knie niet meer bewegen linker knie is ook versleten .Werken is een drama hoe het verder moet weet ik niet.

   
  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.