9 gedachten over “Missie geslaagd!! (blog 13)

 • Top hoor
  Weet je leeftijd niet
  Maar ik heb vorig jaar ook 2 nieuwe knieën gekregen
  April en Aug
  Heftig jaar geweest
  Maar het gaat top
  Ben 73 jr
  Fietsen gaat nig niet zoals ik zou willen maar ook dat komt goed
  Gr marijke

   
  Beantwoorden
  • beheerder knieartroseonline.nl

   Hoi Marijke,

   Dankjewel voor het delen van je verhaal!
   Ik kan me voorstellen dat het een heftig jaar is geweest.
   Fijn om te lezen dat het de goede kant in gaat.
   Veel succes nog gewenst met het verdere herstel!

   Groetjes Yvet

    
   Beantwoorden
  • Anne-Miek Wijsman

   Hoi Marijke,

   Ik word deze maand 67 jaar. Het heeft bij mij 2 jaar geduurd voordat ik weer op de fiets durfde te stappen. Ik was gewoon bang om te vallen, waardoor ik dan mijn knieën ernstig zou kunnen beschadigen. Ik voel mijn knieën nog wel hoor maar de pijn is een stuk minder. Ook bij jou komt het vast wel goed. Heel veel sterkte en ik wens je een fijne zomer, zodat je lekker veel buiten kunt genieten.
   Groetjes Anne-Miek. 🌸

    
   Beantwoorden
 • Sophie van Rijn

  Fijn om te lezen dat je herstel zo voorspoedig is gegaan.
  Míjn rechterknie wordt binnen 14 dg.geopereerd en ik hoop mijn l.knie er snel achteraan.
  Lopen zonder pijn is er nu niet bij en ik hoop dat dat toch wel weer komt.

   
  Beantwoorden
  • beheerder knieartroseonline.nl

   Veel succes met de operatie en herstel, Sophie!

   Groetjes Yvet

    
   Beantwoorden
 • Wat mooi dat het zo goed id gegaan bij mij voel het effe anders uit…..vorig jaar 8 mei geopereerd aan mijn knie dit was voor mij de derde keer…
  Het pakte effe anders uit kreeg een bacterie in de knie en ik ben nou zover dat ik net weer begin te lopen….wat een ellende heb ik gehad ze hebben mijn nieuwe knie er weer uit gehaald en heb nou een stijf been…..
  Het was kiezen een stijf been of een stomp….
  En voor die stomp was ik nog helemaal niet klaar..
  Maar ik denk dat ik 8 mei ongeveer wel weer goed kan lopen tenminste zover als dat gaag…..maar ben voor iedereen blij dat het altijd goed afloopt hoor….weet ook dat dat kan….wens je heel veel succes hoor …groetjes

   
  Beantwoorden
  • beheerder knieartroseonline.nl

   Hoi Nettie,

   Dankjewel voor het delen van je verhaal!
   Wat een pech, zeg!
   En dat is wel een heftige keuze!
   Heel veel succes gewenst met het herstel en hopelijk gaat het binnenkort beter!

   Groetjes Yvet

    
   Beantwoorden
 • geweldig hoor……… ik heb ook 2 nwe knietjes (2010 en2011) en was na 6 wkn met beide knieen uitbehandeld liep weer als n kievit……….en t gaat nog steeds prima met de knieen,alleen is mn ene been iets korter als de ander al vanaf mn geboorte met t gevolg dat mn bekken gedraaid staat en ik veel bekken/onderrug problemen heb en niet lang kan staan /bukken/lopen maar dat ligt niet aan de knieen..

   
  Beantwoorden
  • beheerder knieartroseonline.nl

   Wat fijn Connie!
   Dankjewel voor het delen van jouw ervaring!

   Groetjes Yvet

    
   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.