2 gedachten over “De vakantie is weer voorbij, maar dan… (blog 15)

 • Alie Folkersma Durkstra

  Hallo.
  Ik heb een vraag u heeft het over knie artrose nou ik heb het al jaren in beide knieën nek handen nu hebben ze paar jaar terug mijn linkerknie schijf verwijderd er kon geen prothese geplaats worden heb met lange beenbeugel gelopen wat veel pijn gaf ik kan niks meer kan niet fietsen hurken hardlopen en ver lopen heb er mee leren leven maar kan niet leven met de pijn die ik heb krijg geen pijnstillers die zijn er niet zeggen ze wat kan ik hier aan doen zodat ik geen pijn en dikke knieën krijg. Zelf lange broeken kan ik niet verdragen.

   
  Beantwoorden
  • beheerder knieartroseonline.nl

   Beste Alie,

   Dankjewel voor je bericht!
   Vervelend om te horen dat je zoveel last hebt van je knieën en er geen oplossing lijkt te zijn.
   Ik weet niet wat de reden voor het verwijderen van de knieschijf is, maar als ook je verdere knie versleten is, dan zou een knieprothese wellicht een oplossing zijn.
   Is dit het advies van één arts? Heb je anders ooit al eens over een second opinion nagedacht?

   Ik wens je veel succes en hopelijk kun je in de toekomst beter vooruit!

   Groetjes Yvet

    
   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.