4 gedachten over “Je kleding na een knieprothese operatie

 • Carla van staveren

  Ik heb gelijk na mijn operatie mijn gewone broeken aangedaan zonder problemen en ook gelijk mijn korte broeken ( operatie was 19 april )
  Van het litteken zie je nog heel weinig , heb nooit problemen ondervonden dat mensen er na keken

   
  Beantwoorden
 • Ik ben in België geopereerd mijn knielitteken zit aan de zijkant van mijn knie, direct na de operatie 5 x per dag op een zg. Slee geoefend en na 6 weken kon die weg, kon ik mijn knie 130 graden buigen, geen fysiotherape nodig gehad, kon weer dansen, schoenen nnet hakhes en steakke spojkerbroeken dragen.

   
  Beantwoorden
 • IK ben Lenie een dame van 70 jaar nu, toen ik 60 was kreeg ik mijn eerste tkp, en in 2012 nr. 2 tkp en daarna nog een revisie gehad, dus een langere lidteken, ik draag alles, legging met tuniek, spijker broeken, en soms een jurkje.

  Schaam je niet voor de lidtekens, zeg ik altijd maar, en blijf gewoon jezelf

   
  Beantwoorden
 • Ik was 46 jaar toen ik Mn knieprothese kreeg, ik ben nu 53 jaar. Ik heb 2 grote littekens op mijn knie eb een grote in de knieholte. Er vragen weleens mensen of ik een ladder in de panty heb😂😂

   
  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.