7 gedachten over “Ik en mijn toverbenen (blog 7)

 • Wat ik mij afvraag is waarom kies je niet voor een nieuwe knie, het is even een half jaartje vallen en opstaan maar dan helemaal geen pijn meer fiets 25 Km per dag wandel kan de trap op en af(dit allemaal zonder pijn) nee ik heb er geen spijt van ik raad het iedereen aan,. Wat ook belangrijk is proberen wat af te vallen, doe ik ook en door bewegen val je extra af(let erg op de voeding etc) gr.

   
  Beantwoorden
  • Ik kan door omstandigheden niet geopereerd .Zou deze Brase krijgen , kan nou niet lopen.linkse knie botinfarct.Hoop ook sukses er mee te hebben.gr.Josr

    
   Beantwoorden
 • Beste Trudy

  Ik kom, vanwege diverse redenen, nu nog niet in aanmerking voor een nieuwe knie. Bovendien is dat ook niet zo simpel en ik moet me maar zien te redden na de operatie. Niet iedereen krijgt zomaar 2 nieuwe knieën. Maar uiteraard heel fijn dat het bij jou allemaal zo goed gegaan is en je iedere dag zo veel kan lopen en fietsen!
  groetjes
  Mo

   
  Beantwoorden
 • Beste Jose, we hopen dat deze brace jou ook gaat helpen! Heb je al een afspraak voor een aanpassing gepland staat?

  Groetjes Nadja

   
  Beantwoorden
 • Wilma van Es

  Ik ben blij met mijn Agillium. Ik hoop het zo te rekken tot al die mooie nieuwe ontwikkelingen beschikbaar komen. Ik kom in aanmerking voor een nieuwe knie maar wil niet.

   
  Beantwoorden
  • beheerder knieartroseonline.nl

   Wat fijn dat je zo tevreden bent over je Agilium, Wilma! Ben je een nieuwe ontwikkeling specifiek in de gaten aan het houden? En mag ik vragen wat de belangrijkste reden is waarom je nog niet kiest voor een nieuwe knie? Groetjes Yvet

    
   Beantwoorden
 • Pingback: Mag jouw omgeving zien dat je knieartrose hebt? | KNIEARTROSE

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.