2 gedachten over “Tijd voor de zomer! (blog 8)

  • Ca van staveren

    Heb sinds 5 wkn een nieuwe knie , zag er enorm tegenop door de vele negatieve reactie’s , maar ben zo blij het toch gedaan te hebben , kan nu zonder pijn naar de stad lopen 450 mtr , ik heb mijn leven weer terug gekregen ( heerlijk ) revalidatie gaat erg goed en verwacht zeker eerder dan 6 mnd weer helemaal op de been te zijn , voel ook niet dat ik een prothese heb , het lijkt op mijn eigen knie , is een 3 d print van gemaakt … Heb wel gemerkt dat er veel negatieve verhalen staan , terwijl dit echt niet nodig is , ben 63 jaar en kan eindelijk genieten ( heb de operatie via een ruggeprik gedaan en is erg goed bevallen !

     
    Beantwoorden
  • Pingback: Een dagje uit | KNIEARTROSE

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.