7 gedachten over “Marco Maas: even voorstellen

 • Cecile Kop

  Mij is altijd dat je beter alleen kan gaan wandelen omdat de meesten stevig doorstappen iets wat ik met mijn knie artrose niet meer kan. Ik wandel in mijn eigen tempo en Deense dag gaat het goed de andere dag niet.

   
  Beantwoorden
 • Marco Maas

  Beste mevrouw Kop,
  Ik ben blij met uw reactie , welke ik zeker begrijp. Lopen in een groep heeft veel voordelen mits u in de groep uw eigen tempo kunt wandelen. Bij sportief wandelen zorgt de trainer voor een goede verhouding vd de belasting, dat wat u doet bijv, staplengte, snelheid heuveltjes en ondergrond en tijdsduur van de training. U koppelt na de training dan uw ervaringen met de trainer , dit op basis van de reactie in de knie, dat noemen wij belastbaarheid. Wellicht dat u dit kan helpen bij uw keuzes en anders succes bij uw individuele trainingen

   
  Beantwoorden
 • B.Roepan

  Ik heb knie artrose en lijd aan veel pijnen wat zou u mij aanraden..lopen gaat niet meer…alleen korte afstand en moet 2 knie protheses krijgen en ben erg bang voor de operatie .

   
  Beantwoorden
 • Marco Maas

  Beste heer Roepan, voordat ik een goed beweegadvies kan geven is het belangrijk om iets meer over uw klacht te weten. Pijn is uw belangrijkste probleem heeft u pijn bij bewegen , bijv tijdens lopen of juist na de wandeling. Zwellen uw gewrichten na inspanning? Waar houdt u van? Bewegen in een groep of liever individueel?

   
  Beantwoorden
 • gerrit kolk

  Ik heb 3 januari een nieuwe knieprothese gekregen maar nu knapt het heel erg.
  Maar dat knappen doet geen pijn Als ik het knie ontspan en iemand het knie op en neer beweeg
  klappert het als of er een deksel op een pan onder stoom. Ben 71 jaar en wil in Juli 2019 wil ik de 4daagse lopen 30 km.

   
  Beantwoorden
 • beheerder knieartroseonline.nl

  Hi Gerrit,

  Dankjewel voor je bericht!
  Op zich is het knappen van je knie en het doet geen pijn niets ernstigs. Dr. Sewnath heeft het in één van zijn blogs uitgelegd: https://knieartroseonline.nl/2018/04/17/knie-voelt-anders/

  De 4daagse lopen in juli 2019 is al vrij snel na je nieuwe knieprothese! Ik hoop met je mee dat het gaat lukken. Mag ik vragen hoe het herstel momenteel gaat?

  Veel succes gewenst met het herstel!

  Groetjes Yvet

   
  Beantwoorden
 • gerrit kolk

  Het herstel gaat heel goed denk ik kan het knie al 110 gr buigen.
  Kan al weer fietsen op mijn eigen fiets en het vocht is bijna weg.
  Had tot gisteren nog veel pijn maar dat gaat nu ook goed
  gebruik geen pijnmedicatie meer. Maar het klapperen van het knie verontrust mijn, ik dank u
  voor de reactie. Gr Gerrit

   
  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.