4 gedachten over “Eindelijk blij! (blog 14)

 • Yvonne sistermanns

  Dat van die kastjes boven het bed, herken ik!!!
  Ik zit ook moeilijk op mijn knieeen , op de prothese maar ook op de andere artrose-knie, die aan de beurt is.
  Ik heb ook een jaar lang bij mijn therapeut goed getraind en de zwaarte steeds opgevoerd. Mijn knie ging gelukkig vanaf het begin goed vooruit. Maar er waren op die therapie ook veel mensen , die er nog lang last van hadden. Daarom ben ik een beetje voorzichtig om aan de tweede te beginnen!
  Groetjes yvonne

   
  Beantwoorden
 • Dankjewel voor dit artikel over knieartrose. Ik heb jarenlang net als jij gedacht dat ik meer operaties nodig had. Het is daarom zo goed te merken dat je met spierversteviging zulke resultaten kunt boeken. Aan roeien ben ik echter nog lang niet toe. Dat is nog te belastend.

   
  Beantwoorden
 • Pingback: De voorbereiding op een knieoperatie | KNIEARTROSE

 • Pingback: De vakantie is weer voorbij, maar dan... | KNIEARTROSE

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.