4 gedachten over “Een moeilijke beslissing… (blog 11)

 • Beste Annemiek de knie operatie heeft tot nu toe niet veel geholpen nog? Ik vraag het omdat ik ook eerdaags voor deze keuze sta😞Grt yvonne

   
  Beantwoorden
  • Anne-Miek Wijsman

   Hallo Yvonne,
   Sorry dat je even moest wachten mijn reactie.
   Het is moeilijk voor mij om jou een advies te geven. Bij mij heeft het niet gebracht wat ik ervan verwacht had. Ik heb links en rechts een knieprothese gekregen binnen een jaar. Misschien was dat te snel. Ik wilde en deed van alles in een te korte tijd Ook ging ik er bij tkp vanuit dat ook de knieschijven vervangen werden wat dus niet zo was. Daar heb ik nu het meeste last van. Ik weet ook dat het bij de meeste mensen weer fantastisch gaat en weer van alles doen maar die hoor je verder dan ook niet meer. Ik zou zeggen informeer goed of ook de knieschijf vervangen wordt en neem ruim de tijd om te revalideren ook al zal dat niet altijd meevallen. Ik hoop dat je hier iets aan hebt. Ik wens je heel veel sterkte en beterschap. Fijne feestdagen én het komt vast allemaal goed.
   Lieve groetjes Anne-Miek 🌹

    
   Beantwoorden
 • Beste mensen ,
  Het is zeker een moeilijk beslissing voor nieuwe knie opreratie , ik heb niet zoveel pijn kan alleen niet ver lopen . Over 14 dgn moet ik een beslissing nemen operatie of niet.
  Waar ik veel zorgen om maakt is het revalideren en alle aanpassingen die je moeten maken in huis .
  En het kan je niets garanderen of je weer de oude ben !!
  Ik krijgt slappeloze nachten en dat is stressen en in dec wordt ik 60 jr. OMG !

  Ik wenst iedereen met knieartrose het allerbeste ,

  Fred uit Rotterdam .

   
  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.